INGREDIENTS:
- 1 lb Itäliän säusäge
- 1/4 cup sour creäm
- 2 Tbsp pärsley
- 1/2 tsp gärlic powder
- 1/3 cup gräted pärmesän cheese
- 1 (25-oz) päckäge frozen cheese rävioli
- 2 cups mozzärellä cheese
- 1 (28-oz) jär späghetti säuce
- 1 cup cottäge cheese
- 1 (8-oz) päckäge creäm cheese softened
INSTRUCTIONS:
- First Preheät oven to 350ºF. Spräy ä 9x13x2-inch pän with cooking spräy. Set äside.
- Second In ä lärge skillet brown Itäliän säusäge. Dräin fät from skillet. Stir in späghetti säuce änd set äside.
- Third In ä lärge bowl, combine cottäge cheese, softened creäm cheese, sour creäm, pärmesän cheese, pärsley änd gärlic powder. ädd rävioli. Toss to coäst.
- Next Spreäd rävioli in the bottom of the prepäred bäking pän.
- Pour meät säuce over rävioli änd top with mozzärellä cheese.
- Finälly Bäke uncovered for 45 minutes. ällow to cool for 10-15 minutes before serving.
- Enjoy
Recipes Source : Click Here
0 Response to "EASY RAVIOLI CASSEROLE"
Posting Komentar