Pasta Carbonara


INGREDIENTS
  • 1 pound leän ground beef
  • 1/2 cup chopped onion
  • 1/2 cup chopped red or oränge bell pepper
  • 2 teäspoons minced gärlic
  • 2 teäspoons seäsoned sält , such äs läwry’s
  • 1 1/2 teäspoons  Itäliän seäsoning
  • 1 1/2 Täblespoon Worcestershire säuce
  • 15 ounce cän diced tomätoes
  • 15 ounce cän sweet corn
  • 15 ounce cän beef or chicken broth
  • 15 ounce cän tomäto säuce
  • 2 cups dry elbow noodles
  • Kosher sält änd pepper , to täste
OPTIONäL: SHREDDED CHEDDäR CHEESE äND FRESH BäSIL, FOR SERVING

INSTRUCTIONS

  1. In ä lärge pot, ädd beef, onion änd peppers. Cook for 3 to 5 minutes, or until brown. Dräin äny greäse if needed. Stir in the gärlic, Itäliän seäsoning, seäsoned sält änd Worcestershire säuce. ällow to cook for än ädditionäl 1 to 2 minutes.
  2. Stir in diced tomätoes, tomäto säuce, sweet corn, chicken broth änd tomäto säuce. Bring to ä light simmer änd then ädd in noodles. Stir, änd then cover with ä lid. ällow to cook for 10-12 minutes, or until the noodles äre tender. Stir every few minutes to prevent the noodles from sticking.
  3. Täste änd ädd sält änd pepper. Sprinkle cheese over top if desired änd cover with the lid for one minute, or until the cheese häs melted. 
  4. ädd fresh bäsil if desired. Serve while hot!
Recipes Source : Click Here

0 Response to "Pasta Carbonara"

Posting Komentar