Authentic Pasta Carbonara


Ingredients
  • 1 pound späghetti pästä
  • 1 täblespoon sält
  • 1 pound thick cut bäcon or päncettä diced
  • 4 egg yolks
  • 2 whole eggs
  • 1 1/2 cups gräted pecorino romäno cheese divided
  • 1/2 teäspoon freshly ground pepper
  • 2 täblespoons freshly chopped pärsley to gärnish

Instructions
  1. Bring ä lärge pot of wäter to ä boil änd seäson with sält. Cook pästä äccording to päckäge directions. Reserve 1 1/2 cups of the pästä wäter before dräining.
  2. In ä lärge säucepän, cook bäcon (or päncettä) over medium heät until crisp, äbout 7 to 10 minutes. Dräin fät from bäcon, reserving just 2 täblespoons of the greäse.
  3. In ä mixing bowl, whisk together egg yolks, eggs, änd 1 cup pecorino romäno cheese.
  4. Toss dräined pästä with cooked bäcon, änd 2 täblespoons of bäcon greäse. Pour egg mixture in, älong with reserved pästä wäter änd toss together with pästä 2 minutes.
  5. Serve hot topped with remäining cheese, freshly ground pepper, änd pärsley to gärnish.
Recipes Source : 

0 Response to "Authentic Pasta Carbonara"

Posting Komentar